Categorii

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Termeni si conditii

Inregistrare

Pentru a plasa o comanda in magazinul nostru online este necesar sa parcurgeti procedura de inregistrare. Inregistrarea unui cont de client ofera posibilitatea de a vizualiza comanda, stadiul acesteia si o evidenta a tuturor comenzilor dvs. pe parcursul timpului.Documente de livrare

Prin realizarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.utilaje-de-constructii.com, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Documentatia insotitoare a comenzii va fi compusa din urmatoarele acte, in ordinea importantei:

  • 1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si de facturare) si conditiile sale specifice;
  • 2. Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul);
  • 3. Termeni si conditii pe care clientul le poate gasi pe site-ul nostru.

In cazul in care vanzatorul confirma comanda, acesta implica o acceptare completa a comenzii emise de cumparator. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Vanzatorul nu va executa o comanda neconfirmata si nu confera unei comenzi neconfirmate valoarea unui contract.Modalitati de plata

Plata produselor comandate se poate face prin:

  • Internet: prin PayPal sau prin transfer bancar, folosind un card de credit sau de debit Visa, Visa Electron, MasterCard sau Maestro.
  • Ramburs: numerar la livrare catre Fan Courier. Cand plata se face in numerar la livrare, va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii inainte ca acesta sa fie livrata catre dumneavoastra.

Livrare

Produsele comandate sunt livrate pe tot teritoriul Romaniei prin serviciile Fan Courier, direct la adresa mentionata in cadrul comenzii efectuate.

Livrarea coletelor se realizeaza in termen de 2-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii dumneavoastra, in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care clientul (destinatarul) nu este acasa la vizita curierului, acesta va fi avizat si contactat telefonic pentru stabilirea unei vizite ulterioare, la o data si ora la care coletul poate fi primit. Daca in decursul a 2 saptamani la adresa destinatarului nu a putut fi primit coletul după 3 vizite ale curierului, acesta va fi returnat expeditorului.Declinarea responsabilitatii

S.C. D&D Utilaje de Constructii S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.utilaje-de-constructii.com. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma S.C. D&D UTILAJE DE CONSTRUCTII S.R.L. sunt folosite in conditii care nu corespund cu performantele si specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date, S.C. D&D UTILAJE DE CONSTRUCTII S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.utilaje-de-constructii.com este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, S.C. D&D UTILAJE DE CONSTRUCTII S.R.L. are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. S.C. D&D UTILAJE DE CONSTRUCTII S.R.L. nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.