Echipamente si aparate sudura

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Echipamente si aparate sudura

Echipamente si aparate pentru sudura. Aparate de debitare cu jet de plasma. Truse autogen, reductoare gaz, duze, brenere şi alte accesorii pentru sudura autogen. Aparate sudura cu arc electric ( SEM ). Aparate de sudura MIG MAG si MIG MAG in curent pulsat. Aparate sudura TIG WIG. Dispozitive de avans al sarmei si dispozitive automate de avans al sarmei. Aparate sudura automata sub strat de flux. Aparate pentru sudura in puncte ( caroserii ). Generatoare pentru sudura, cu motor termic. Sisteme de filtrare a noxelor de sudura precum si multe alte accesorii: Casti de protectie, masti sudura, sticla pentru sudura, furtunuri...

Echipamente si aparate pentru sudura. Aparate de debitare cu jet de plasma. Truse autogen, reductoare gaz, duze, brenere şi alte accesorii pentru sudura autogen. Aparate sudura cu arc electric ( SEM ). Aparate de sudura MIG MAG si MIG MAG in curent pulsat. Aparate sudura TIG WIG. Dispozitive de avans al sarmei si dispozitive automate de avans al sarmei. Aparate sudura automata sub strat de flux. Aparate pentru sudura in puncte ( caroserii ). Generatoare pentru sudura, cu motor termic. Sisteme de filtrare a noxelor de sudura precum si multe alte accesorii: Casti de protectie, masti sudura, sticla pentru sudura, furtunuri acetilena si oxigen, etc.

Pentru echipamente de sudura si lipire care nu se afla in magazinul nostru online, detalii si comenzi va rugam sa ne contactati !

Citeste mai departe

Echipamente si aparate sudura Exista 4 produse

Subcategorii

 • Aparate de sudura MiG-MAG

  Aparate de sudura MIG - MAG (Metal Inert Gaz - Metal Activ Gaz).

  Sudura MIG/MAG este procedeul de sudura cu cea mai frecventa utilizare in intreaga lume. Aceasta situatie se datoreaza posibilitatilor variate de utilizare, eliminarea necesitatii de curatare a zgurii, sudare facila prin topire pe o singura latura si adancime mare de patrundere a stratului de sudura.

  Utilizarea facila in toate pozitiile de sudura conduce la cresterea gradului de interes fata de aceast procedeu, in special din punct de vedere economic.

  Procedeul MIG/MAG este o sudura mecanica cu gaz de protectie la care arderea este realizata cu ajutorul unui arc electric intre electrodul de sarma aflat sub tensiune si materialul expus la gazele de protectie (gaze active, inerte sau mixturi ale acestora). Ca electrod este utilizată sarma alimentata mecanic care se topeste in arc electric propriu.

  Procedeul MAG
  Recomandat pentru otel si materiale de baza. Este ideala in productie si la suduri pentru reparatii. Se utilizeaza pe tabla cu grosimi mai mari de 0.6 mm.

  Procedeul MIG
  Se utilizeaza pentru aluminiu si materiale pe baza de cupru, cu adaugarea de gaze inerte, de obicei argon. Cu ajutorul acestei tehnici pot fi sudati pereti cu o grosime incepand de la 2.0 mm (lipire MIG incepand cu o grosime de 0.5 mm). Pentru materialele mai subtiri se recomanda o sursa de curent de impuls sau metoda WIG.

  MIG-MAG este un procedeu cu aplicatii deosebit de variate, dar la efectuarea de lucrari de sudura in aer liber locatia trebuie protejata impotriva curentilor de aer sau a umezelii.

 • Invertoare de sudura

  Invertoare pentru sudarea cu electrozi.

Afisare 1 - 4 din 4 produse
Afisare 1 - 4 din 4 produse