Generatoare de curent

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Generatoare de curent

Generatoare de curent pe motorina, benzina, gaz, monofazate, trifazate, cu pornire manuala sau automata.

Generatoare de curent Exista 89 produse

Subcategorii

  • Generatoare cu benzina

    Generatoarele de curent cu benzina industriale sunt mai durabile decat cele portabile pentru casa, acest lucru se datoreaza utilizarii lor pe santierele de constructii sau ca rezerva de energie. Generatoarele pe benzina industriale folosesc bujii pentru a aprinde amestecul de aer / combustibil utilizat în procesul de combustie. Nivelul de zgomot produs de generatoarele pe benzina este mai mic in comparatie cu cele pe motorina (diesel).

  • Generatoare cu motorina

    Generatoarele de curent pe motorina (diesel) pot fi racite cu aer sau cu lichid, asigurand o performanta mai buna, cele racite cu lichid sunt mai recomandate, deoarece sunt mai silentioase si asigura un contol mai bun al temperaturii. Pentru lucrari de amploare sunt recomandate generatoarele cu motor diesel fiind mai usor de intretinut iar arderea combustibilui este mult mai mica fata de cele pe benzina.

  • Generatoare cu gaz

    Generatoarele de curent pe gaz metan, gaz de sonda si GPL pot fi utilizate in industrie sau pe santiere de constructie, fiind mai fiabile si mai eficiente, mai curat.  In comparatie cu cele pe benzina sau motorina, emisiile de sulf, azot si dioxid de carbon sunt considerabil mai mici. Un alt avantaj al generatoarelor pe gaz este ca nu produc un miros intepator, care este destul de comun la generatoarele alimentate cu ulei sau motorina.

produse pe pagina
Afisare 1 - 12 din 89 produse
Afisare 1 - 12 din 89 produse