Discuri diamantate

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Discuri diamantate

Productie proprie de discuri diamantate profesionale pentru asfalt, beton, caramida, marmura, calcar, granit, ceramica, gips, faianta. Va oferim discuri diamantate pentru scule electrice, discuri diamantate pentru masini de taiat asfalt, discuri pentru mese da taiat. Discuri diamantate cu diametre cuprinse intre 115 si 500 mm.

Discuri diamantate Exista 224 produse

Subcategorii

 • Discuri pentru asfalt

  Discuri diamantate profesionale pentru debitat asfalt, beton proaspat turnat. Discuri cu segmenti diamantati sudati cu laser pentru taiere umeda si uscata.

 • Discuri pentru beton

  Discuri diamantate profesionale pentru debitat beton, beton armat, beton foarte dur, caramizi, clinker, piatra naturala, piatra artificiala, placi de gips. Discuri cu segmenti diamantati sudati cu laser pentru taiere umeda si uscata.

 • Discuri pentru scule electrice

  Discuri diamantate profesionale pentru scule electrice folosite la taiat beton, beton armat, clinker, calcar, caramida rosie, caramida refractara, sapa din beton, asfalt, materiale abrazive, tuburi din beton, agregate din beton, poroton, faianta, ceramica, placi de marmura, placi granit, piatra naturala si artificiala, placi de gips. Discuri cu segmenti diamantati sudati cu laser pentru taiere umeda si uscata.

 • Discuri pentru masini de taiat

  Discuri pentru masini de taiat

 • Discuri pentru mese de taiat

  Discuri pentru mese de taiat: poroton, caramizi, calcar, gresie naturala, bazalt, lava, caramizi refractare. Discuri cu segmenti diamantati sudati cu laser pentru taiere umeda si uscata. 

 • Discuri pentru frezat

  Discuri diamantate pentru frezat: mortar, zidarie.

 • Platouri de slefuit

  Platouri de slefuit cu diamant pe unul si doua randuri pentru beton, materiale de constructii, platouri de slefuit universale.

 • Accesorii

  Accesorii pentru discuri diamantate, saibe de reductie.

produse pe pagina
Afisare 1 - 12 din 224 produse
Afisare 1 - 12 din 224 produse