Utilaje de mica mecanizare

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Utilaje de mica mecanizare

Utilaje constructii de mica mecanizare de vanzare si pentru inchiriat: placi compactoare, placi compactoare reversibile, maiuri compactoare, mese pentru taiat materiale de constructii, masini de taiat beton si asfalt, slefuitoare de beton, vibratoare de ciment.

D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de utilaje de mica mecanizare marca Euro Shatal.

Utilaje de mica mecanizare Euro Shatal: placi vibratoare, placi vibratoare reversibile, maiuri compactoare, mese de taiat, masini de taiat, slefuitoare beton, vibratoare...

Utilaje constructii de mica mecanizare de vanzare si pentru inchiriat: placi compactoare, placi compactoare reversibile, maiuri compactoare, mese pentru taiat materiale de constructii, masini de taiat beton si asfalt, slefuitoare de beton, vibratoare de ciment.

D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de utilaje de mica mecanizare marca Euro Shatal.

Utilaje de mica mecanizare Euro Shatal: placi vibratoare, placi vibratoare reversibile, maiuri compactoare, mese de taiat, masini de taiat, slefuitoare beton, vibratoare ciment. Accesorii si piese de schimb pentru utilajele Euro Shatal: rezervoare apa pentru placi vibratoare, cauciucuri pentru placi vibratoare, cadre de protectie pentru motoarele placilor compactoare, roti pentru placi compactoare, placi pentru slefuitoare beton, seturi de lame pentru slefuitoarele de beton, sine de ghidare pentru slefuitoare de beton, etc.

Pe langa productia proprie de utilaje, D&D Utilaje de Constructii este importator si distribuitor in Romania pentru utilaje de mica mecanizare Lumag.

Inchiriere utilaje de constructii - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru a inchiria utilaje de constructii, preturi, conditii de inchiriere si alte detalii va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

Citeste mai departe

Utilaje de mica mecanizare Exista 147 produse

Subcategorii

 • Placi compactoare

  Placi compactoare unidirectionale - pentru compactarea solului, asfalt, pamant, nisip, pietris, pavele, santuri, rigole, alei pietonale, etc. Placile compactoare se pot utiliza atat pentru pregatirea solului in vedera aplicarii asfaltului, pavelelor sau dalelor de beton, cat si pentru compactarea acestora.

  D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de placi compactoare marca Euro Shatal.

  Placile compactoare Euro Shatal sunt dotate cu motor pe benzina, diesel sau electric (Honda sau Hatz), in functie de model. Acestea sunt prevazute cu maner pliabil, roti de transport, talpa de cauciuc pentru pavele si au o constructie robusta pentru durabilitate si rezistenta in conditii dure de lucru.

  Pe langa productia proprie de placi compactoare, D&D Utilaje de Constructii este importator si distribuitor de placi compactoare unidirectionale marca Lumag.

  Placi compactoare de inchiriat - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru inchiriere placi compactoare sau alte utilaje de constructii va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

 • Placi compactoare reversibile

  Placi compactoare reversibile - pentru compactarea solului, asfalt, pamant, nisip, pietris, pavele, santuri, rigole, alei pietonale, drumuri, poduri, terasamente de cai ferate, etc. Placile compactoare se pot utiliza atat pentru pregatirea solului in vedera aplicarii asfaltului, pavelelor sau dalelor de beton, cat si pentru compactarea acestora.

  D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de placi compactoare reversibile marca Euro Shatal.

  Placile compactoare reversibile Euro Shatal sunt dotate cu motor Honda pe benzina sau Hatz pe motorina, in functie de model. Optional prevazute cu roti de transport sau talpa de cauciuc pentru pavele. Acestea au o constructie robusta si cadru de protectie din otel-carbon sudata pentru durabilitate si rezistenta in conditii dure de lucru.

  Pe langa productia proprie de placi compactoare reversibile, D&D Utilaje de Constructii este importator si distribuitor de placi compactoare reversibile marca Lumag.

  Placi compactoare de inchiriat - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru inchiriere placi compactoare reversibile sau alte utilaje de constructii va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

 • Cilindri compactori

  Cilindri compactori

 • Roabe mecanice

  Mini dumpere (mini-basculante sau roabe mecanizate) - utilaje pentru transportat folosite in constructii, agricultura, etc.

  D&D Utilaje de Constructii este importator din Germania si distribuitor in Romania de mini-basculante Lumag.

  Roabele mecanice Lumag sunt dotate cu motor electric sau motor pe benzina in 4 timpi, cu roti sau cu senile, in functie de model. Ideale pentru transportul de materiale pentru constructii.

 • Maiuri compactoare

  Maiuri compactoare - pentru compactarea de soluri granulate sau coezive, pietris, soluri nisipoase, etc. Utile in spatii inguste, santuri, fundatii, canalizari sau lucrari de reparatii.

  D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de maiuri compactoare marca Euro Shatal.

  Maiurile compactoare Euro Shatal sunt echipate cu motor Honda in 4 timpi (pe benzina) sau Hatz (diesel), special concepute pentru a functiona in cele mai dure conditii de lucru din santiere si pentru o perioada indelungata de functionare.

  Pe langa productia proprie de maiuri compactoare, D&D Utilaje de Constructii este direct importator din Germania si distribuitor de maiuri compactoare marca Lumag.

  Inchiriere mai compactor - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru a inchiria maiuri compactoare sau alte utilaje de constructii, pentru preturi si alte detalii legate de inchiriere va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

 • Mese de taiat

  Mese / masini de taiat materiale de constructii: gresie, faianta, marmura, piatra, tigla, caramida, granit, ceramica, etc. Mese rulante pentru taiat materiale cu disc diamantat, taiere unghiulara prin rotirea capului de la 90° la 45°.

  D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de mese pentru taiat materiale de constructii marca Euro Shatal.

  Mesele de taiat Euro Shatal sunt echipate cu motor Honda (pe benzina) sau motor electric (monofazat sau trifazat), picioare detasabile pentru transportat, pompa cu jet de apa pentru taierea materialului si racirea discului.

  Pe langa productia proprie de mese pentru taiat materiale, D&D Utilaje de Constructii este importator si distribuitor de mese de taiat marca Lumag.

  Inchiriere masa de taiat - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru inchiriere mese de taiat sau alte utilaje de constructii va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

 • Masini de taiat asfalt / beton

  Masini de taiat beton sau asfalt - pentru taierea uscata sau umeda cu disc diamantat a asfaltului sau betonului.

  D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de masini pentru taiat asfalt si beton Euro Shatal.

  Masinile de taiat Euro Shatal sunt echipate cu motor Honda (pe benzina) sau motor electric, sistem de racire cu apa pentru disc, indicator pentru adancimea de taiere, linie de ghidaj reglabila.

  Inchiriere masina de taiat asfalt / beton - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru inchiriere masini de taiat asfalt si beton sau alte utilaje de constructii, pentru preturi, conditii si alte detalii legate de inchirierea utilajelor pentru constructii va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

 • Slefuitoare de beton

  Slefuitoare de beton - Masini (elicoptere) de slefuit si finisat suprafetele de beton. Pentru slefuirea suprafetelor mici, a colturi, marginilor si suprafetelor greu accesibile.

  D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de slefuitoare pentru beton marca Euro Shatal.

  Slefuitoarele de beton Euro Shatal sunt echipate cu motor Honda (pe benzina) sau motor electric, 4 lame de slefuit rezistente si durabile, disc de finisare (optional), maner ajustabil pentru a se potrivi oricarui operator. Utilaje de slefuit beton performante, rezistente si fiabile.

  Pe langa productia proprie de masini pentru slefuit si finisat beton, D&D Utilaje de Constructii este importator si distribuitor de slefuitoare de beton marca Lumag.

  Inchiriere elicopter pentru beton - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru inchiriere elicoptere de beton sau alte utilaje de constructii, pentru preturi, conditii si alte detalii legate de inchirierea utilajelor pentru constructii va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

 • Vibratoare pentru ciment

  Vibratoare de ciment / beton portabile cu lance vibranta pentru vibrarea betonului. Poate fi folosit la diverse lucrari precum fundatii, stalpi, pereti sau grinzi.

  D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de vibratoare pentru ciment marca Euro Shatal.

  Vibratoarele de beton Euro Shatal sunt echipate cu motor electric si lance vibranta flexibila si rezistenta. Lancea vibratorului de beton poate avea o lungime de 1,5, 2, 3, 4 sau 5 metri.

  Pe langa productia proprie de vibratoare de ciment, D&D Utilaje de Constructii este importator si distribuitor de vibratoare pentru ciment marca Lumag.

  Inchiriere vibrator pentru beton - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru inchiriere vibratoare de beton sau alte utilaje de constructii, pentru preturi, conditii si alte detalii legate de inchirierea utilajelor pentru constructii va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

 • Betoniere

  Betoniere / Malaxoare -  pentru amestecarea materialelor de constructii precum mortar, ciment, balast, nisip, etc.

  D&D Utilaje de Constructii este importator din Germania si distribuitor de mixere profesionale pentru materiale de constructii marca Baron.

  Betonierele Baron sunt utilaje profesionale pentru amestecul diferitelor tipuri de materiale de constructii precum mortar si beton. Betonierele Baron sunt eficiente, robuste si usor de folosit, potrivite pentru amestecarea unor cantitati mari de materiale. Acestea pot amesteca volume de material de pana la 300 de litri, cel mai mic volum al cuvei fiind de 80 litri.

 • Piese si accesorii

  Piese de schimb si accesorii pentru utilaje de mica mecanizare precum: placi vibratoare, placi vibratoare reversibile, maiuri compactoare, mese de taiat, masini de taiat, slefuitoare beton.

  D&D Utilaje de Constructii este direct producator in Germania de utilaje de mica mecanizare marca Euro Shatal.

  Piese si accesorii pentru utilajele Euro Shatal: rezervoare apa pentru placi vibratoare, cauciucuri pentru placi vibratoare, cadre de protectie pentru motoarele placilor compactoare, roti pentru placi compactoare, placi pentru slefuitoare beton, seturi de lame pentru slefuitoarele de beton, sine de ghidare pentru slefuitoare de beton, etc.

  Inchiriere utilaje de constructii - Inchirierea utilajelor este valabila pentru firmele si clientii care lucreaza pe santiere in Timisoara sau imprejurimi. Pentru a inchiria utilaje de constructii, pentru preturi, conditii si alte detalii legate de inchirierea utilajelor va rugam sa consultati pagina Inchirieri utilaje sau sa ne contactati.

produse pe pagina
Afisare 1 - 12 din 147 produse
Afisare 1 - 12 din 147 produse