Aeroterme / Radiatoare / Incalzitoare

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Incalzitor cu lemne Master CT 50P

Incalzitor cu lemne Master CT 50P Mareste poza
Master

Master Climate Solutions este liderul mondial in producerea solutiilor portabile pentru controlul micro-climatului: incalzire, dezumidificare si ventilare.

Prezenta companiei si a multor ani de experienta ne fac un incontestabil lider pe piata in segmentul de masini portabile de prelucrare a aerului.

Elementul de baza al dezvoltarii companiei noastre este de a introduce noi produse si inovatii tehnice, precum si mentinerea pozitiei actuale ca lider si extindere.

Incalzitor cu lemne Master CT 50P

CT50P

Nou

(0)

Incalzitor de aer ce foloseste pe post de combustibil bucati de lemn, realizand astfel incalzirea aerului din spatiu cu un cost redus. Datorita schimbatorului de caldura incorporat, aerul incalzit este 100% curat, gazele de ardere fiind evacuate la cos. Randament deosebit, constructia acestuia fiind robusta si fiabila.

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

Scanati codul QR pentru acest produs:

Free Google QRcode module from Mediacom87

1 531,00 €
(fara TVA)

ACUM acest produs se poate achizitiona si in LEASING !

Pentru preturi si alte informatii
va rugam sa ne contactati

Adaugati la lista dorintelor

 Payment logos

Free Google QRcode module from Mediacom87

Detalii - Incalzitor cu lemne Master CT 50P

Generator de caldura cu lemne Master CT 50 P

Caracteristici:

Incalzitor de aer ce foloseste pe post de combustibil bucati de lemn, realizand astfel incalzirea aerului din spatiu cu un cost redus. Datorita schimbatorului de caldura incorporat, aerul incalzit este 100% curat, gazele de ardere fiind evacuate la cos. Incalzitorul are un randament deosebit, constructia acestuia fiind robusta si fiabila. Combustibil utilizat: foioase (fag, carpen, stejar, anin, mesteacan, etc. ).

Specificatii tehnice:

Capacitate termica: 50 kW / 43.000 kcal/h
Volum aer circulat: 1200 mc/h
Greutate alimentare: 10-15 kg/sarja
Durata arderii neintrerupta la putere nominala: aprox. 5 ore
Durata arderii la putere redusa: 5 ore
Alimentare ventilator: 220V, 50 Hz
Putere motor (ventilator): 200W
Nivel de zgomot la 3m: 65 dB(A)
Diferenta temperatura aer aspirare-evacuare: 85 °C
Diametru evacuare gaze arse (cos de fum): 148mm
Diametru evacuare aer cald: 395mm
Dimensiuni(Lxlxh): 1320x780x1200 mm
Greutate: 302 kg

Utilizari:

Este ideal in ateliere, depozite, hale de productie, sere, ferme de animale, etc.

Observatii:

Nota: Capacitatea termica este calculata pentru folosirea de lemn uscat cu o putere energetica de 4000 kcal/kg, la incarcarea incalzitorului cu 15 kg combustibil.

ATENTIE: ESTE NECESARA VENTILATIA INCAPERII PENTRU A PREVENI LISPA OXIGENULUI (oxigenul se foloseste in procesul de ardere a combustibilului)!

D&D Utilaje de constructii este distribuitor autorizat de aeroterme electrice monofazate si trifazate, aeroterme pe gaz sau combustibil, generatoare de aer cald cu ardere directa sau indirecta, generatoare de aer cald cu infrarosu, generatoare de aer cald pe gaz, suflante de aer cald, incalzitoare electrice, radiatoare electrice sau cu gaz, racitoare de aer, dezumidificatoare marca Master, folosite in constructii si nu numai.

Va punem la dispozitie intreaga gama de echipamente pentru incalzire, racire, dezumidificare si ventilare de la Master Climate Solutions.

Pareri - Incalzitor cu lemne Master CT 50P

Scrieti o parere

Incalzitor cu lemne Master CT 50P

Incalzitor cu lemne Master CT 50P

Incalzitor de aer ce foloseste pe post de combustibil bucati de lemn, realizand astfel incalzirea aerului din spatiu cu un cost redus. Datorita schimbatorului de caldura incorporat, aerul incalzit este 100% curat, gazele de ardere fiind evacuate la cos. Randament deosebit, constructia acestuia fiind robusta si fiabila.

Rezumat - Incalzitor cu lemne Master CT 50P

  • Nume produs: Incalzitor cu lemne Master CT 50P
  • Cod referinta: CT50P
  • Produs de: Master
  • Descriere: Incalzitor de aer ce foloseste pe post de combustibil bucati de lemn, realizand astfel incalzirea aerului din spatiu cu un cost redus. Datorita schimbatorului de caldura incorporat, aerul incalzit este 100% curat, gazele de ardere fiind evacuate la cos. Randament deosebit, constructia acestuia fiind robusta si fiabila.

30 alte produse in aceeasi categorie