Betoniere

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Betoniera Braco 132 L

Betoniera 132 L - motor 650 w Mareste poza
Braco

BRACO va ofera diferite modele de betoniere. Cuvele acestor modele au capacitati incepand de la 120 pana la 430 litri, iar capacitatile utile sunt de la 100 la 270 litri, in functie de model. Coroana este realizata din fonta. Productivitatea acestor modele se situeaza intre 0,5 si 1,4 metri cubi/ora. Betonierele sunt actionate de motoare electrice monofazate puterea acestor motoare variind intre 0,6 si 1,5 kW, in functie de model.

Betoniera Braco 132 L

B132

Nou

(0)

Betoniera cu motor electric de actionare cu demaror de pornire - oprire si aparatoare de protectie a motorului si transmisiei.

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

Scanati codul QR pentru acest produs:

Free Google QRcode module from Mediacom87

167,00 €
(fara TVA)

Adaugati la lista dorintelor

 Payment logos

Free Google QRcode module from Mediacom87

Detalii - Betoniera Braco 132 L

Betoniera Braco 132 L - motor 650 w

Betoniera este destinata a lucra in locuri unde exista o retea electrica de curent alternativ de 220V la 50Hz.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Partile componente principale sunt:

 • Cadrul fix de sprijin;
 • Cadrul mobil de basculare a cuvei;
 • Cuva cu coroana dintata conica;
 • Mecanismul de basculare cu volan;
 • Transmisia cu curea;
 • Motor electric de actionare cu demaror de pornire - oprire;
 • Aparatoare de protectie a motorului si transmisiei.

CARACTERISTICI

Betoniera esta prevazuta cu protectie termica, care intrerupe curentul in cazul unei supraincalziri anormale.

Daca parametrii tensiune / frecventa nu sunt 230/50, caracteristicile electrice pot fi diferite fata de cele indicate in tabel.

SPECIFICATII TEHNICE

PARAMETRI UM B 132

 • Volum total cuva: 132 litri
 • Volum util cuva: 125 litri
 • Lungime: ~1.2 metri
 • Latime: ~0,7 metri
 • Inaltime: ~1,4 metri
 • Masa: ~52 kg
 • Diametru rot: 160 mm
 • Turatie cuva: 24 rpm
 • Tensiune curent: 230 V
 • Frecventa curent: 50 Hz
 • Putere absorbita: 650 W
 • Curent absorbit: 3,0 A
 • Tolerante de volum: +/- 10%

PUNEREA IN FUNCTIUNE:

Betoniera se va instala pe un teren tare si orizontal. Pentru racordarea la reteaua electrica se va folosi un cablu de legatura a carui lungime nu trebuie sa depaseasca 50 m. Cablul trebuie sa aiba sectiunea firelor de min. 1 mm si sa fie de calitate H 07 RN-F sau echivalenta. Cablul de alimentare, priza si ansamblul instalatiei electrice trebuie sa fie in perfecta stare si trebuie protejate de apa. Traseul cablului va fi protejat contra vatamarilor posibile.

Pentru pornire se va actiona butonul negru al disjunctorului magneto-termic.

Betoniera face parte din clasa II, cu izolare electrica dubla, ceea ce inseamna ca motorul nu este legat la pamant. In cazul unei reparatii protectia din clasa II este mentinuta cu conditia utilizarii izolantilor originali si evitarii modificarii intervalelor de izolatie.Protectia corespunde unei retele de curent standard cu o siguranta fuzibila sub 20 A.Se verifica rotirea in gol a cuvei in diferite pozitii prin actionarea volanului de basculare. Cuva trebuie sa se roteasca uniform, fara socuri sau intreruperi ATENTIE! Inainte de bransarea la reteaua electrica betoniera se va lega la pamant cu cablu de tip MCG.Cablul de impamantare se va laga la betoniera intr-un loc marcat (cu un marcaj special) - ca in fig. 1

REGULI DE UTILIZARE:

UMPLEREA SI GOLIREA CUVEI SE FACE OBLIGATORIU NUMAI IN TIMPUL ROTIRII ACESTEIA !Se toarna in cuva o treime din volumul de apa necesar. Se umple treptat cuva cu celelalte materiale, conform retetei de fabricatie a betonului sau mortarului – ciment, nisip, pietris, var.In timpul umplerii se completeaza de doua ori apa necesara. Nu se va depasi un timp de malaxare de 2-3 minute pentru a se evita centrifugarea materialelorPentru bascularea se trage de volan si se roteste.Pentru evaluarea calitatii betonului opriti cuva, luati o mostra de beton – acesta trebuie sa fie gros, compact si omogen. Pentru a obtine o precizie maxima trebuie sa respectati dozajele recomandate de producatorii de ciment pentru fiecare tip de beton sau mortar.Asigurati - va ca deschiderile din capota motorului nu sunt obturate cu beton, mortar sau alte materiale.

REGULI DE SECURITATE:

Nu lucrati niciodata fara aparatoarea transmisiei.Inainte de utilizare verificati ca betoniera sa fie in stare buna si ca personalul este competent. Nu deplasati betoniera cu motorul sub tensiune.Chiar daca toate zonele de risc de accident sunt protejate pe betoniera, totusi exista inca riscuri inerente la prepararea betonului sau mortarului, de exemplu nu trebuie introdusa mana in cuva in timpul rotirii acesteia.De aceea trebuie sa cititi cu atentie prezentele instructiuni si sa respectati regulile de securitate si indicatiile referitoare la prevenirea accidentelor; astfel trebuie sa se asigure un spatiu de lucru suficient in jurul betonierei, curat si bine ventilat si nu trebuie sa purtati o imbracaminte larga, flotanta.Folositi numai materiale corespunzatoare pentru prepararea betonului sau mortarului si respectati regulile de securitate prescrise de producatorii acestora; in particular nu trebuie sa inhalati praful sau fumul degajat in procesul de lucru.

REGULI DE INTRETINERE:

Inainte de orice interventie asupra betonierei, aceasta trebuie scoasa din priza.Proprietarul trebuie sa se asigure ca personalul care executa intretinerea este competent.Betoniera este executata din materiale care nu necesita nici un fel de intretinere. Rulmentii sunt etansati si gresati pe viata. Angrenajul conic nu necesita a fi gresat.Se va evita lovirea cuvei cu obiecte dure.Partile exterioare se vor curata cu jet de apa.

CURATAREA BETONIEREI:

La sfarsitul zilei de lucru cuva se va curata bine in interior prin rotire cu apa si cateva lopeti de pietris.Curatarea exterioara se face cu apa curata, dupa ce betoniera a fost debransata de la priza.Intimpul rotirii nu introduceti mana in cuva.Protectia electrica fata de jetul de apa este IP 54, adica este permisa spalarea cu jet de apa in securitate totala cu conditia ca acest jet sa nu fie dirijat direct asupra capotei motorului si in particular asupra deschiderilor din capota.

D&D Utilaje de constructii, pe langa alte utilaje de mica si mare mecanizare , unelte si scule comercializeaza,  betoniere profesionale si semiprofesionale marca Braco.

Pareri - Betoniera Braco 132 L

Scrieti o parere

Betoniera Braco 132 L

Betoniera Braco 132 L

Betoniera cu motor electric de actionare cu demaror de pornire - oprire si aparatoare de protectie a motorului si transmisiei.

Rezumat - Betoniera Braco 132 L

 • Nume produs: Betoniera Braco 132 L
 • Cod referinta: B132
 • Produs de: Braco
 • Descriere: Betoniera cu motor electric de actionare cu demaror de pornire - oprire si aparatoare de protectie a motorului si transmisiei.

14 alte produse in aceeasi categorie