Categorii

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Utilaje si echipamente - Braco

BRACO va ofera diferite modele de betoniere. Cuvele acestor modele au capacitati incepand de la 120 pana la 430 litri, iar capacitatile utile sunt de la 100 la 270 litri, in functie de model. Coroana este realizata din fonta. Productivitatea acestor modele se situeaza intre 0,5 si 1,4 metri cubi/ora. Betonierele sunt actionate de motoare electrice monofazate puterea acestor motoare variind intre 0,6 si 1,5 kW, in functie de model.

BRACO va ofera diferite modele de betoniere. Cuvele acestor modele au capacitati incepand de la 120 pana la 430 litri, iar capacitatile utile sunt de la 100 la 270 litri, in functie de model. Coroana este realizata din fonta. Productivitatea acestor modele se situeaza intre 0,5 si 1,4 metri cubi/ora. Betonierele sunt actionate de motoare electrice monofazate puterea acestor motoare variind intre 0,6 si 1,5 kW, in functie de model.Infiintarea in anul 1993 a societatii private bazate integral pe capital romanesc numita Braco Industrial SRL a adus pe piata echipamentelor pentru ramuri industriale un producator competitiv, ce ofera clientilor sai produse de calitate de prima mana.


Aici se fabrica betoniere Braco iar cele 5 divizii in care activeaza aceasta companie romaneasca sunt dovezile clare ale profesionalismului cu care firma isi trateaza clientii, incercand sa aduca solutii noi, inovative in domeniile: Motoare Electrice, Transformatoare, Betoniere Braco, instalatii de Apa, dar si ventilatoare industriale, compresoare, generatoare de curent si de aer cald.


Modelele de betoniere Braco se clasifica in 3 grupe mari in functie de utilizarea lor: betoniere Braco semiprofesionale, betoniere Braco profesionale si betoniere Braco silentioase cu reducator. Betonierele sunt modele noi, gandite special pentru scopul in care sunt folosite.Ce ne ofera tipurile de betoniere Braco?


In primul rand cuve de dimensiuni variate, intre 120 si 500 de litri si coroane confectionate din fonta, pentru o durabilitate crescuta. In ceea ce priveste productivitatea acestor betoniere, ea inregistreaza 0,5 - 1,7 metri cubi pe ora. Motoarele electrice monofazate ce stau la baza functionarii acestor betoniere Braco sunt puternice, puterea variind in intervalul 0,6 - 1,5 kW, totul in functie de model. Modelul de 500 de litri este singurul care se distinge prin motorul electric trifazat cu o putere de 1,5 kW, acestea sunt in general betoniere profesionale.


Exista anumite modele de betoniere Braco a caror coroane sunt realizate nu din fonta, ci din otel. Alte modele sunt destinate utilizarii in zonele unde retelele electrice de curent alternativ de 220V la 50Hz nu sunt accesibile. Datorita greutatii variabile, in functie de model, uneori este nevoie de transportul acestor betoniere Braco cu un mijlooc de transport cum este o remorca sau un camion.Principalele componente ale unei Braco sunt:


- Cadru fix - pentru sprijinul pe sol cu un picior si 2 roti;
- Cadru mobil - pentru bascularea cuvei;
- Cuva - a carei coroana este dintata, conica;
- Mecanism pentru bascularea cu volan;
- Transmisie pe baza de curea;
- Motor electric - pentru actionarea cu demaror pornire/oprire;
- Aparatoare - pentru protectia transmisiei si a motorului.

Mai mult
Afisare 1 - 6 din 6 produse
Afisare 1 - 6 din 6 produse