Dispozitive de prindere / ridicare

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F Mareste poza

Probst

Furnizorul mondial de solutii pentru sisteme de manipulare al materialelor de constructii.

Produse de Probst, cel mai mare producator european de solutii in manipularea materialelor industriale si de constructii, aceste echipamente acopera aproape tot ce trebuie pentru manevrarea pavajului si a blocurilor de beton. De la unelte manuale simple pentru ridicare, taiere, marcare si transport pana la echipamente de ridicare grele adecvate pentru uz industrial, in constructia de drumuri si peisagistica. De asemenea, va ofera o gama completa de echipamente de nivelare pentru stabilirea materialul de baza. Toate echipamentele Probst sunt bine gandite, bine concepute si bine facute.

ATENTIE !
Preturile la echipamentele si utilajele Probst care nu sunt disponibile pe stoc la punctul nostru de lucru din Romania nu includ transportul din Germania!

Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

44000144

Nou

(0)

Dispozitivul universal pentru descarcat, transportat si instalat tuburi/tevi de beton armat (ex. conducte de canalizare) cu diametru intre 300 si 1.200 mm si greutate maxima de 4 tone. Nu necesita chingi sau lanturi. Datorita sistemului mecanic de prindere a conductelor acestea nu pot aluneca, astfel putandu-se efectua o plasare usoara si exacta.

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

Scanati codul QR pentru acest produs:

Free Google QRcode module from Mediacom87

9 900,00 €
(fara TVA)

ACUM acest produs se poate achizitiona si in LEASING !

Pentru preturi si alte informatii
va rugam sa ne contactati

Adaugati la lista dorintelor

 Payment logos

Free Google QRcode module from Mediacom87

Detalii - Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

Salveaza 50% din timp in operatiunea de manevrare a tevilor de catre un singur operator.

Dispozitivul universal pentru descarcat, transportat si instalat tuburi/tevi de beton armat (ex. conducte de canalizare) cu diametru intre 300 si 1.200 mm si greutate maxima de 4 tone.

Nu necesita chingi sau lanturi. Datorita sistemului mecanic de prindere a conductelor acestea nu pot aluneca, astfel putandu-se efectua o plasare usoara si exacta.

Operatorul excavatorului pozitioneaza capatul cu cep al tevii pentru a o plasa cu mandrina de instalare la capatul cu clopot al celei deja pozitionate in sant. Conductele sunt apoi unite cu forta corespunzatoare.

Avantaje:

- Flexibil: Dispozitivul pentru ridicat tevi RVD-4-ECO poate fi atasat usor la orice excavator cu ajutorul flansei universale integrata folosind un carlig cu prindere rapida.
- Usor de folosit: autonom, ridicare usoara a conductei de catre operatorul excavatorului, nu necesita nici o procedura de montare, timp scurt de instruire a muncitorilor.
- Sigur: nu necesita personal suplimentar pentru ridicarea si montarea tevilor, reducand astfel potentialele riscuri de accidente.
- Profitabil: perioada foarte scurta de amortizare a investitiei si economisire excelenta datorita reducerii la 50% a timpului de lucru.

Specificatii tehnice:

Diamentru interior teava: 300 - 1.200 mm
Lungimea maxima a tevii: 2.600 mm
Capacitatea de ridicare: 4.000 kg
Greutate dispozitiv: 660 kg

D&D Utilaje de constructii este imporator si distribuitor autorizat de sisteme si echipamente pentru manipularea materialelor de constructii si pentru montarea de pavaje si borduri marca Probst.

Din gama de utilaje si scule Probst va oferim:

 • masini si utilaje pentru montat pavaje si borduri;
 • scule de mana pentru ridicat si transportat pavele, borduri si alte materiale;
 • carucioare pentru transportat materiale de constructii;
 • dispozitive pentru ridicat borduri, dale, pavele, blocuri de beton, stalpi, conducte, tevi;
 • utilaje si dispozitive de nivelare si finisare;
 • masini pentru taiat pavele si alte materiale;
 • dispozitive de ridicare pentru macarale si stivuitoare.

Pentru accesorii si piese de schimb la utilajele Probst ce nu se gasesc pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Puteti descarca si vizualiza catalogul cu intreaga gama de echipamente, unelte si scule Probst aici: Catalog Probst [EN]. Pentru alte documente disponibile (brosuri, manuale de utilizare, fise tehnice) accesati pagina Cataloage si fise tehnice pentru utilaje de constructii.

Pareri - Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

Scrieti o parere

Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

Dispozitivul universal pentru descarcat, transportat si instalat tuburi/tevi de beton armat (ex. conducte de canalizare) cu diametru intre 300 si 1.200 mm si greutate maxima de 4 tone. Nu necesita chingi sau lanturi. Datorita sistemului mecanic de prindere a conductelor acestea nu pot aluneca, astfel putandu-se efectua o plasare usoara si exacta.

Rezumat - Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

 • Nume produs: Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F
 • Cod referinta: 44000144
 • Produs de: Probst
 • Descriere: Dispozitivul universal pentru descarcat, transportat si instalat tuburi/tevi de beton armat (ex. conducte de canalizare) cu diametru intre 300 si 1.200 mm si greutate maxima de 4 tone. Nu necesita chingi sau lanturi. Datorita sistemului mecanic de prindere a conductelor acestea nu pot aluneca, astfel putandu-se efectua o plasare usoara si exacta.
Cale: > > > > > Dispozitiv pentru ridicat tevi din beton RVD-4-ECO-F

30 alte produse in aceeasi categorie