Categorii

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Utilaje si echipamente - Leica

Leica Geosystems revolutioneaza domeniul echipamentelor de masura industriale si productiei de solutii profesionale pentru topografie de aproape 200 de ani.

Leica Geosystems revolutioneaza domeniul echipamentelor de masura industriale si productiei de solutii profesionale pentru topografie de aproape 200 de ani. Cu instrumente precise si exacte, software sofisticat si servicii fiabile, Leica Geosystems ofera valoare in fiecare zi celor care modeleaza viitorului lumii noastre.

Mai mult
Afisare 1 - 8 din 8 produse
 • 159,00 € Disponibil la comanda

  Cel mai mic aparat de masura a distantei cu laser din lume cu tehnologie Bluetooth® integrata inteligenta. Prin utilizarea unor masuratori precise se pot crea planuri de etaj si schita cu usurinta prin conectarea cu schita la aplicatia Leica DISTO™ pe un smartphone sau o tableta. Orice designer, pictor sau administrator de cladire, va face treaba mai usor...


  159,00 €
  Disponibil la comanda
 • 179,00 € Disponibil la comanda

  Leica Disto D210 precizie la o apasare de buton. Pentru oricine are nevoie sa fie precis: Leica DISTO™ D210 masoara cu o precizie de ± 1.0 mm. Datorita designului sau ergonomic Leica DISTO™ D210 se potriveste in mana, este usor si intra in orice buzunar. Pentru masuratori de la colturi si muchii. Instrumentul detecteaza automat folosirea piesei de capat.


  179,00 €
  Disponibil la comanda
 • 399,00 € Disponibil la comanda

  Telemetru Disto D3aBT - pentru masuratori rapide si precise, posibilitatea masurarii inclinatilor, are incorporat inclinometru digital, memoreaza ultimele masuratori, interfata bluetooth. Greutate 149 g. Aparat multifunctional - memoreaza pana la 20 de masuratori.


  399,00 €
  Disponibil la comanda
 • 429,00 € Disponibil la comanda

  Cu noul D410 Leica DISTO™, datorita vizorului digital, puteti viza si masura distante chiar si atunci cand nu se poate vedea punctul laser. Directionarea exacta ofera rezultate sigure, in special pe distante lungi si in soare. Datorita clasei de protectie IP 65, rezistent la apa si praf, acesta ofera intotdeauna rezultate fiabile.


  429,00 €
  Disponibil la comanda
 • 529,00 € Disponibil la comanda
  Acum in Leasing !

  Telemetru Leica Disto D510 cu vizor digital, cu schitare simpla prin Bluetooth® Smart, ambalat intr-o carcasa speciala sigilata impotriva apei si a prafului. Transmite date prin Bluetooth® Smart si permite o schitare rapida a planurilor sau chiar a dimensiunilor din fotografii de pe iPhone sau iPad.


  529,00 €
  Disponibil la comanda
 • 759,00 € Disponibil la comanda
  Acum in Leasing !

  Primul telemetru din lume cu ecran tactil pentru o utilizare rapida si intuitiva. Cu ajutorul aparatului foto incorporat pot fi fotografiate situatiile care implica masuratori si cele ivite pe santier. Determinarea distantelor dintr-o fotografie captata este, de asemenea, posibila. Numai distanta pana la obiect este masurata.


  759,00 €
  Disponibil la comanda
 • 949,00 € Disponibil la comanda
  Acum in Leasing !

  Leica Disto D810 Touch set - Setul profesional pentru masurare precisa si confortabila. Leica Disto D810 primul telemetru din lume cu ecran tactil pentru o utilizare rapida si intuitiva. Cu ajutorul aparatului foto incorporat pot fi fotografiate situatiile care implica masuratori si cele ivite pe santier.Determinarea distantelor dintr-o fotografie captata...


  949,00 €
  Disponibil la comanda
 • 259,00 € Disponibil la comanda

  Leica Distro X310 masoara distanta si inclinatia in acelasi timp. Usor de curatat sub jet de apa. intreaga unitate este sigilata cu componente de cauciuc masiv, in special impotriva apei si prafului. Printr-o combinatie ingenioasa de masuratori ale distantelor si masuratori ale inclinatiilor, distanta orizontala poate fi masurata chiar si peste obstacole.


  259,00 €
  Disponibil la comanda
Afisare 1 - 8 din 8 produse