Categorii

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Marci: Exista 41 marci

produse pe pagina
Afisare 1 - 12 din 41 produse
 • Aircraft

  Echipamente si scule pentru aer comprimat. Unelte pneumatice, compresoare, ciocane pneumatice, chei pneumatice, echipamente pentru suflare, pulverizare, vopsire, sablare, etansare, ungere, umplere, gravare, gaurire, daltuire, insurubare, polizare, slefuire, decapare, nituire.

 • Ammann

  Ammann este un furnizor mondial de amestec plante, mașini și servicii pentru industria construcțiilor cu expertiză de bază în construcția de drumuri și infrastructura de transport. Finisoare sunt printre ofertele companiei cheie.

 • Baron

  Baron este o companie dinamica si inovatoare, lider de piata in betoniere si benzi transportoare. Specializati in proiectarea, fabricarea si comercializarea produselor la cele mai inalte standarde de calitate pentru a se asigura ca ele vor oferi clientilor multi ani de incredere si eficienta in lucru.

 • Bomag

  Maestru in design si functionalitate, BOMAG s-a perfectionat in echipamente de compactare inca din 1916. Oferind o gama larga de dispozitive pentru a se potrivi oricarei nevoi, Bomag este un producator de renume in industria standard a utilajelor de compactare fiabile.

 • Braco

  BRACO va ofera diferite modele de betoniere. Cuvele acestor modele au capacitati incepand de la 120 pana la 430 litri, iar capacitatile utile sunt de la 100 la 270 litri, in functie de model. Coroana este realizata din fonta. Productivitatea acestor modele se situeaza intre 0,5 si 1,4 metri cubi/ora. Betonierele sunt actionate de motoare electrice monofazate puterea acestor motoare variind intre 0,6 si 1,5 kW, in functie de model.

 • Camoplast Solideal

  "Prin fuziunea intre Camoplast si Solideal ca si Camso (Compania Free Road), pastram valorile si istoria care ne definesc, tinand in acelasi timp un ochi pe viitor. De altfel transmitem un mesaj puternic ca suntem o echipa dedicata, un brand de clasa mondiala si furnizor de servicii si produse de performanta pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra."

  Camso este producator de anvelope si senile de cauciuc pentru utilaje de constructii; anvelope pentru incarcatoare frontale, buldoexcavatoare, mini-incarcatoare pe pneuri, senile pentru excavatoare, mini-excavatoare, mini-incarcatoare pe senile, etc.

 • D&D Utilaje de Constructii

  D&D Utilaje de constructii este direct producator, de discuri si carote diamantate profesionale cu sudura laser, aceasta fiind ultima si cea mai avansata tehnologie in domeniul taierii cu diamant.

 • Diewe GmbH

  Unul dintre cei mai importanti producatori de instrumente diamantate de inalta calitate si un specialist in taierea uscata cu diamant din Europa. Furnizeaza instrumente diamantate adaptate la cea mai inalta calitate pentru industria constructiilor.

Afisare 1 - 12 din 41 produse