Unelte / scule pavaje si borduri

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-60/100 Mareste poza

Probst

Furnizorul mondial de solutii pentru sisteme de manipulare al materialelor de constructii.

Produse de Probst, cel mai mare producator european de solutii in manipularea materialelor industriale si de constructii, aceste echipamente acopera aproape tot ce trebuie pentru manevrarea pavajului si a blocurilor de beton. De la unelte manuale simple pentru ridicare, taiere, marcare si transport pana la echipamente de ridicare grele adecvate pentru uz industrial, in constructia de drumuri si peisagistica. De asemenea, va ofera o gama completa de echipamente de nivelare pentru stabilirea materialul de baza. Toate echipamentele Probst sunt bine gandite, bine concepute si bine facute.

ATENTIE !
Preturile la echipamentele si utilajele Probst care nu sunt disponibile pe stoc la punctul nostru de lucru din Romania nu includ transportul din Germania!

Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

51010003

Nou

(0)

Timp de generatii, barele de nivelare destinate pregatirii materialului de suport pentru pavele au fost de forma mai mult sau mai putin dreptunghiulara. Noul profil de aluminiu Tele-Plan TP de la Probst are forma de secera. Ca atare, profilul se infige in materialul de suport si nu se mai ridica. Nu mai este necesara forta de apasare a acestuia in jos.

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

Scanati codul QR pentru acest produs:

Free Google QRcode module from Mediacom87

255,00 €
(fara TVA)

Adaugati la lista dorintelor

 Payment logos

Free Google QRcode module from Mediacom87

Detalii - Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

Timp de generatii, barele de nivelare destinate pregatirii materialului de suport pentru pavele au fost de forma mai mult sau mai putin dreptunghiulara.

Rezultatul: Atunci cand se trage materialul de suport cu astfel de bare de nivelat, ele tind sa o ia în sus. Petru evitarea acestei situatii, bara trebuie apasata in jos cu forta si trasă in acelasi timp. Este o operatiune obositoare si consumatoare de timp, mai ales avand in vedere faptul ca se efectueaza intr-o pozitie necorespunzatoare din punct de vedere ergonomic, in genunchi, pe nisipul ud.

Insa noul profil de aluminiu Tele-Plan TP de la Probst are forma de secera. Ca atare, profilul se infige in materialul de suport si nu se mai ridica. Nu mai este necesara forta de apasare a acestuia in jos. In special atunci cand se niveleaza nisip compactat si cand, din cauza obstacolelor laterale bara de nivelat nu poate fi miscata lateral, avantajul profilului TP este imens.

Avantaj suplimentar: Se pot cupla impreuna doua profiluri TP pentru a fi reglate telescopic intr-un mod simplu si solid, astfel incat sa se poata adapta latimea de lucru in orice moment, in functie de necesitati.

Optional cu:

- Doua dispozitive de prindere fixe, care nu se pot pierde, pentru cuplarea celor doua profiluri. Elemente laterale cu inaltime reglabila si blocare la inaltime (ST-TP) pe ambele parti, cu plaja de reglare intre 0 si 127 mm. Se pot demonta rapid, daca este cazul. Cuplaj pentru manere de tragere suplimentare HG-TP incorporat in elementele laterale. Un indicator de nivel incorporat in interiorul profilului TP. Profil de aluminiu solid si durabil, dar usor, din material foarte rezistent, cu o greutate de doar 1,3 kg pe metru.
- Maner HG-TP: Accesorii: Set de 2 manere de tragere, care permit o pozitie relaxata si corecta din punct de vedere ergonomic a corpului, in picioare si nu in genunchi, in nisipul ud. Accesoriu special, poate fi montat si demontat rapid de pe elementele laterale.
- Profil TP: 2,0 • 3,0 • 4,0 Numai profilul din aluminiu, fara indicatoare de nivel. Pregatit pentru montarea elementelor laterale ST-SP cu opritori pentru reglarea in inaltime in orice moment ulterior.
- Elemente laterale ST-TP: Elemente laterale cu suporturi cu inaltime reglabila, livrate in pereche. Plaja de reglare intre 0 şi 127 mm, se pot monta si demonta in orice moment. Cu dispozitive de cuplare incorporate pentru manerul HG-TP.

Detalii tehnice:

Latimea de lucru: 2.000 - 3.500 mm
Greutate: 7,3 kg

D&D Utilaje de constructii este imporator si distribuitor autorizat de sisteme si echipamente pentru manipularea materialelor de constructii si pentru montarea de pavaje si borduri marca Probst.

Din gama de utilaje si scule Probst va oferim:

 • masini si utilaje pentru montat pavaje si borduri;
 • scule de mana pentru ridicat si transportat pavele, borduri si alte materiale;
 • carucioare pentru transportat materiale de constructii;
 • dispozitive pentru ridicat borduri, dale, pavele, blocuri de beton, stalpi, conducte, tevi;
 • utilaje si dispozitive de nivelare si finisare;
 • masini pentru taiat pavele si alte materiale;
 • dispozitive de ridicare pentru macarale si stivuitoare.

Pentru accesorii si piese de schimb la utilajele Probst ce nu se gasesc pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Puteti descarca si vizualiza catalogul cu intreaga gama de echipamente, unelte si scule Probst aici: Catalog Probst [EN]. Pentru alte documente disponibile (brosuri, manuale de utilizare, fise tehnice) accesati pagina Cataloage si fise tehnice pentru utilaje de constructii.

Pareri - Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

Scrieti o parere

Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

Timp de generatii, barele de nivelare destinate pregatirii materialului de suport pentru pavele au fost de forma mai mult sau mai putin dreptunghiulara. Noul profil de aluminiu Tele-Plan TP de la Probst are forma de secera. Ca atare, profilul se infige in materialul de suport si nu se mai ridica. Nu mai este necesara forta de apasare a acestuia in jos.

Rezumat - Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

 • Nume produs: Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350
 • Cod referinta: 51010003
 • Produs de: Probst
 • Descriere: Timp de generatii, barele de nivelare destinate pregatirii materialului de suport pentru pavele au fost de forma mai mult sau mai putin dreptunghiulara. Noul profil de aluminiu Tele-Plan TP de la Probst are forma de secera. Ca atare, profilul se infige in materialul de suport si nu se mai ridica. Nu mai este necesara forta de apasare a acestuia in jos.
Cale: > > Sistem de nivelare manuala Tele-Plan TP-200/350

30 alte produse in aceeasi categorie