Unelte / scule pavaje si borduri

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Ridicator de pavele SAH

Ridicator de pavele SAH Mareste poza

Probst

Furnizorul mondial de solutii pentru sisteme de manipulare al materialelor de constructii.

Produse de Probst, cel mai mare producator european de solutii in manipularea materialelor industriale si de constructii, aceste echipamente acopera aproape tot ce trebuie pentru manevrarea pavajului si a blocurilor de beton. De la unelte manuale simple pentru ridicare, taiere, marcare si transport pana la echipamente de ridicare grele adecvate pentru uz industrial, in constructia de drumuri si peisagistica. De asemenea, va ofera o gama completa de echipamente de nivelare pentru stabilirea materialul de baza. Toate echipamentele Probst sunt bine gandite, bine concepute si bine facute.

ATENTIE !
Preturile la echipamentele si utilajele Probst care nu sunt disponibile pe stoc la punctul nostru de lucru din Romania nu includ transportul din Germania!

Ridicator de pavele SAH

51800050

Nou

(0)

Pentru extragerea pavelelor dintr-un pavaj necompactat. De exemplu, daca trebuie introduse pavele de alte culori pentru marcarea locurilor de parcare. Sau daca trebuie inlocuite pavelele deteriorate inainte de compactare. Lamele profilate din otel flexibil asigura o prindere ferma si sigura a pavelelor.

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

Scanati codul QR pentru acest produs:

Free Google QRcode module from Mediacom87

83,00 €
(fara TVA)

Adaugati la lista dorintelor

 Payment logos

Free Google QRcode module from Mediacom87

Detalii - Ridicator de pavele SAH

Ridicator de pavele SAH

Fratele mai rapid al extractorului de pavele SZ.

Specificatii generale:

Pentru extragerea pavelelor dintr-un pavaj necompactat. De exemplu, daca trebuie introduse pavele de alte culori pentru marcarea locurilor de parcare. Sau daca trebuie inlocuite pavelele deteriorate inainte de compactare. Cu ajutorul dispozitivului SAH, acest lucru se poate realiza rapid si eficient, cu o pozitie relaxata a corpului. Lamele profilate din otel flexibil asigura o prindere ferma si sigura a pavelelor.

Specificatii tehnice:

Raza de prindere: 90 - 400 mm
Greutate: 4,9 kg

D&D Utilaje de constructii este imporator si distribuitor autorizat de sisteme si echipamente pentru manipularea materialelor de constructii si pentru montarea de pavaje si borduri marca Probst.

Din gama de utilaje si scule Probst va oferim:

 • masini si utilaje pentru montat pavaje si borduri;
 • scule de mana pentru ridicat si transportat pavele, borduri si alte materiale;
 • carucioare pentru transportat materiale de constructii;
 • dispozitive pentru ridicat borduri, dale, pavele, blocuri de beton, stalpi, conducte, tevi;
 • utilaje si dispozitive de nivelare si finisare;
 • masini pentru taiat pavele si alte materiale;
 • dispozitive de ridicare pentru macarale si stivuitoare.

Pentru accesorii si piese de schimb la utilajele Probst ce nu se gasesc pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Puteti descarca si vizualiza catalogul cu intreaga gama de echipamente, unelte si scule Probst aici: Catalog Probst [EN]. Pentru alte documente disponibile (brosuri, manuale de utilizare, fise tehnice) accesati pagina Cataloage si fise tehnice pentru utilaje de constructii.

Pareri - Ridicator de pavele SAH

Scrieti o parere

Ridicator de pavele SAH

Ridicator de pavele SAH

Pentru extragerea pavelelor dintr-un pavaj necompactat. De exemplu, daca trebuie introduse pavele de alte culori pentru marcarea locurilor de parcare. Sau daca trebuie inlocuite pavelele deteriorate inainte de compactare. Lamele profilate din otel flexibil asigura o prindere ferma si sigura a pavelelor.

Rezumat - Ridicator de pavele SAH

 • Nume produs: Ridicator de pavele SAH
 • Cod referinta: 51800050
 • Produs de: Probst
 • Descriere: Pentru extragerea pavelelor dintr-un pavaj necompactat. De exemplu, daca trebuie introduse pavele de alte culori pentru marcarea locurilor de parcare. Sau daca trebuie inlocuite pavelele deteriorate inainte de compactare. Lamele profilate din otel flexibil asigura o prindere ferma si sigura a pavelelor.
Cale: > > Ridicator de pavele SAH

30 alte produse in aceeasi categorie