Unelte / scule pavaje si borduri

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH

Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH Mareste poza

Probst

Furnizorul mondial de solutii pentru sisteme de manipulare al materialelor de constructii.

Produse de Probst, cel mai mare producator european de solutii in manipularea materialelor industriale si de constructii, aceste echipamente acopera aproape tot ce trebuie pentru manevrarea pavajului si a blocurilor de beton. De la unelte manuale simple pentru ridicare, taiere, marcare si transport pana la echipamente de ridicare grele adecvate pentru uz industrial, in constructia de drumuri si peisagistica. De asemenea, va ofera o gama completa de echipamente de nivelare pentru stabilirea materialul de baza. Toate echipamentele Probst sunt bine gandite, bine concepute si bine facute.

ATENTIE !
Preturile la echipamentele si utilajele Probst care nu sunt disponibile pe stoc la punctul nostru de lucru din Romania nu includ transportul din Germania!

Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH

42710072

Nou

(0)

Pana acum, erau necesare doua persoane pentru transportul si montarea de dale si borduri cu dispozitivul Vacuum Power Handy VPH alimentat cu baterie. Acum este disponibil setul de roti pentru Vacuum Power Handy RS-VPH. Acest lucru transforma dispozitivul VPH standard de ridicat dale cu vid intr-un carucior operat de o singura persoana

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

Scanati codul QR pentru acest produs:

Free Google QRcode module from Mediacom87

286,00 €
(fara TVA)

Adaugati la lista dorintelor

 Payment logos

Free Google QRcode module from Mediacom87

Detalii - Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH

Set roti pentru Vacuum Power Handy RS-VPH

Pana acum, erau necesare doua persoane pentru transportul si montarea de dale si borduri cu dispozitivul Vacuum Power Handy VPH alimentat cu baterie. Acum este disponibil setul de roti pentru Vacuum Power Handy RS-VPH. Acest lucru transforma dispozitivul VPH standard de ridicat dale cu vid intr-un carucior operat de o singura persoana. Cele doua roti solide din cauciuc sustin greutatea, iar operatorul doar impinge dispozitivul. RS-VPH poate fi montat pe dispozitivul VPH standard in aproximativ 2 minute si este imediat gata de utilizare.

Specificatii tehnice:

Greutatea de ridicare: 150 kg;
Greutate dispozitiv: 7,6 kg.

D&D Utilaje de constructii este imporator si distribuitor autorizat de sisteme si echipamente pentru manipularea materialelor de constructii si pentru montarea de pavaje si borduri marca Probst.

Din gama de utilaje si scule Probst va oferim:

 • masini si utilaje pentru montat pavaje si borduri;
 • scule de mana pentru ridicat si transportat pavele, borduri si alte materiale;
 • carucioare pentru transportat materiale de constructii;
 • dispozitive pentru ridicat borduri, dale, pavele, blocuri de beton, stalpi, conducte, tevi;
 • utilaje si dispozitive de nivelare si finisare;
 • masini pentru taiat pavele si alte materiale;
 • dispozitive de ridicare pentru macarale si stivuitoare.

Pentru accesorii si piese de schimb la utilajele Probst ce nu se gasesc pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Puteti descarca si vizualiza catalogul cu intreaga gama de echipamente, unelte si scule Probst aici: Catalog Probst [EN]. Pentru alte documente disponibile (brosuri, manuale de utilizare, fise tehnice) accesati pagina Cataloage si fise tehnice pentru utilaje de constructii.

Pareri - Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH

Scrieti o parere

Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH

Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH

Pana acum, erau necesare doua persoane pentru transportul si montarea de dale si borduri cu dispozitivul Vacuum Power Handy VPH alimentat cu baterie. Acum este disponibil setul de roti pentru Vacuum Power Handy RS-VPH. Acest lucru transforma dispozitivul VPH standard de ridicat dale cu vid intr-un carucior operat de o singura persoana

Rezumat - Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH

 • Nume produs: Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH
 • Cod referinta: 42710072
 • Produs de: Probst
 • Descriere: Pana acum, erau necesare doua persoane pentru transportul si montarea de dale si borduri cu dispozitivul Vacuum Power Handy VPH alimentat cu baterie. Acum este disponibil setul de roti pentru Vacuum Power Handy RS-VPH. Acest lucru transforma dispozitivul VPH standard de ridicat dale cu vid intr-un carucior operat de o singura persoana
Cale: > > Set roti Vacuum Power Handy RS-VPH

30 alte produse in aceeasi categorie