Unelte / scule pavaje si borduri

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H Mareste poza
Probst

Furnizorul mondial de solutii pentru sisteme de manipulare al materialelor de constructii.

Produse de Probst, cel mai mare producator european de solutii in manipularea materialelor industriale si de constructii, aceste echipamente acopera aproape tot ce trebuie pentru manevrarea pavajului si a blocurilor de beton. De la unelte manuale simple pentru ridicare, taiere, marcare si transport pana la echipamente de ridicare grele adecvate pentru uz industrial, in constructia de drumuri si peisagistica. De asemenea, va ofera o gama completa de echipamente de nivelare pentru stabilirea materialul de baza. Toate echipamentele Probst sunt bine gandite, bine concepute si bine facute.

ATENTIE !
Preturile la echipamentele si utilajele Probst care nu sunt disponibile pe stoc la punctul nostru de lucru din Romania nu includ transportul din Germania!

Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

52400038

Nou

(0)

Dalele mari din beton cu suprafete decorative si placile de gresie pot fi uneori foarte poroase. Dispozitivul de ridicare PowerJet este special conceput pentru aceste tipuri de placi. Capacitatea enorma de absorbtie a acestei serii de echipamente face posibila montarea eficienta si in siguranta a materialelor foarte poroase cu o greutate de pana la 1.650 kg.

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

Scanati codul QR pentru acest produs:

Free Google QRcode module from Mediacom87

10 890,00 €
(fara TVA)

ACUM acest produs se poate achizitiona si in LEASING !

Pentru preturi si alte informatii
va rugam sa ne contactati

Adaugati la lista dorintelor

 Payment logos

Free Google QRcode module from Mediacom87

Detalii - Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

Caracteristici si specificatii:

Dalele mari din beton cu suprafete decorative si placile de gresie pot fi uneori foarte poroase. Dispozitivul de ridicare PowerJet este special conceput pentru aceste tipuri de placi.

Capacitatea enorma de absorbtie a acestei serii de echipamente face posibila montarea eficienta si in siguranta a materialelor foarte poroase cu o greutate de pana la 1.650 kg. Aceasta capacitate mare de absorbtie este produsa de o suflanta speciala de generare a vidului.

- Dispozitivul poate fi atasat la orice carucior de montaj corespunzator prin intermediul carligului, lantului, sforii, etc.
- La cerere poate fi echipat cu un rotor hidraulic ca dotare suplimentara.

- Alimentat de sistemul hidraulic al caruciorului de transport, echipamentul standard include dispozitiv hidraulic de absorbtie/eliberare a vidului, operatorul controland absorbtia si eliberarea materialului de la distanta.
- Capacitatea maxima de ridicare 1,650 kg (conform placii de absorbtie atasate).
- Cu sistem de avertizare inovativ si inteligent cu baterie (durata de viata a bateriei este de un an si chiar mai mult !).
- Siguranta sporita la locul de munca datorita lantului de siguranta integrat, chiar si materialele foarte poroase nu vor cadea in cazul unei pene de curent.
- Manere ergonomice pentru operare.
- Design compact.
- Include filtru de praf cu volum mare.

Detalii tehnice:

Comanda hidraulica;
Capacitate de ridicare: 1.650 kg;
Greutate dispozitiv: 117 kg.

D&D Utilaje de constructii este imporator si distribuitor autorizat de sisteme si echipamente pentru manipularea materialelor de constructii si pentru montarea de pavaje si borduri marca Probst.

Din gama de utilaje si scule Probst va oferim:

 • masini si utilaje pentru montat pavaje si borduri;
 • scule de mana pentru ridicat si transportat pavele, borduri si alte materiale;
 • carucioare pentru transportat materiale de constructii;
 • dispozitive pentru ridicat borduri, dale, pavele, blocuri de beton, stalpi, conducte, tevi;
 • utilaje si dispozitive de nivelare si finisare;
 • masini pentru taiat pavele si alte materiale;
 • dispozitive de ridicare pentru macarale si stivuitoare.

Pentru accesorii si piese de schimb la utilajele Probst ce nu se gasesc pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Puteti descarca si vizualiza catalogul cu intreaga gama de echipamente, unelte si scule Probst aici: Catalog Probst [EN]. Pentru alte documente disponibile (brosuri, manuale de utilizare, fise tehnice) accesati pagina Cataloage si fise tehnice pentru utilaje de constructii.

Pareri - Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

Scrieti o parere

Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

Dalele mari din beton cu suprafete decorative si placile de gresie pot fi uneori foarte poroase. Dispozitivul de ridicare PowerJet este special conceput pentru aceste tipuri de placi. Capacitatea enorma de absorbtie a acestei serii de echipamente face posibila montarea eficienta si in siguranta a materialelor foarte poroase cu o greutate de pana la 1.650 kg.

Rezumat - Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

 • Nume produs: Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H
 • Cod referinta: 52400038
 • Produs de: Probst
 • Descriere: Dalele mari din beton cu suprafete decorative si placile de gresie pot fi uneori foarte poroase. Dispozitivul de ridicare PowerJet este special conceput pentru aceste tipuri de placi. Capacitatea enorma de absorbtie a acestei serii de echipamente face posibila montarea eficienta si in siguranta a materialelor foarte poroase cu o greutate de pana la 1.650 kg.
Cale: > > Dispozitiv de ridicat cu vid PowerJet PJ-1650-H

30 alte produse in aceeasi categorie