Unelte / scule pavaje si borduri

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV

Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV Mareste poza

Probst

Furnizorul mondial de solutii pentru sisteme de manipulare al materialelor de constructii.

Produse de Probst, cel mai mare producator european de solutii in manipularea materialelor industriale si de constructii, aceste echipamente acopera aproape tot ce trebuie pentru manevrarea pavajului si a blocurilor de beton. De la unelte manuale simple pentru ridicare, taiere, marcare si transport pana la echipamente de ridicare grele adecvate pentru uz industrial, in constructia de drumuri si peisagistica. De asemenea, va ofera o gama completa de echipamente de nivelare pentru stabilirea materialul de baza. Toate echipamentele Probst sunt bine gandite, bine concepute si bine facute.

ATENTIE !
Preturile la echipamentele si utilajele Probst care nu sunt disponibile pe stoc la punctul nostru de lucru din Romania nu includ transportul din Germania!

Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV

51600031-002

Nou

(0)

O mare varietate de elemente pentru constructii de drumuri si civile, horticultura si amenajari peisagistice, pot fi manipulate si montate cu ajutorul acestui cleste multifunctional: borduri prefabricate, borduri de granit, ziduri de sprijin in forma de L, elemente de zid, blocuri din piatra naturala, pavele cu gazon etc. Posibilitati de reglare infinite - fara a modifica reglajele clestelui

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

Scanati codul QR pentru acest produs:

Free Google QRcode module from Mediacom87

4 642,00 €
(fara TVA)

ACUM acest produs se poate achizitiona si in LEASING !

Pentru preturi si alte informatii
va rugam sa ne contactati

Adaugati la lista dorintelor

 Payment logos

Free Google QRcode module from Mediacom87

Detalii - Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV

Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV - versiune completa

Descriere:

O mare varietate de elemente pentru constructii de drumuri si civile, horticultura si amenajari peisagistice, pot fi manipulate si montate cu ajutorul acestui cleste multifunctional: borduri prefabricate, borduri de granit, ziduri de sprijin in forma de L, elemente de zid, blocuri din piatra naturala, pavele cu gazon etc. Posibilitati de reglare infinite - fara a modifica reglajele clestelui, se pot prelua si monta produse intr-o gama de la 0 la 1.500 mm. Se livreaza cu 3 perechi de gheare de prindere din cauciuc, dispozitiv de prindere VZ-H-UNI, rotor hidraulic continuu, suspensie universala pentru excavator si set de furtunuri hidraulice (utilajul purtator trebuie sa dispuna de 2 circuite hidraulice separate pentru actionarea acestei versiuni complete).

- Ghearele de prindere standard sunt inlocuite cu gheare de prindere pentru pietre D(FS)-VZ-H pentru montarea de elemente de zid, pietre si bolovani.

Accesoriu suplimentar: adaptor multifunctional de prindere EA(RG)-VZ-H) pentru montarea cu precizie a pana la 6 pavele cu gazon (in functie de dimensiunile sirului) la o singura trecere. Adaptorul poate fi inversat, astfel incat sa se poata monta cu precizie milimetrica dale de mari dimensiuni cu ajutorul ghearelor de prindere din otel.

Specificatii tehnice:

Raza de prindere: 40/570 - 1.000/1.500 mm
Capacitatea de ridicare: 500 kg
Greutate: 170 kg.

D&D Utilaje de constructii este imporator si distribuitor autorizat de sisteme si echipamente pentru manipularea materialelor de constructii si pentru montarea de pavaje si borduri marca Probst.

Din gama de utilaje si scule Probst va oferim:

 • masini si utilaje pentru montat pavaje si borduri;
 • scule de mana pentru ridicat si transportat pavele, borduri si alte materiale;
 • carucioare pentru transportat materiale de constructii;
 • dispozitive pentru ridicat borduri, dale, pavele, blocuri de beton, stalpi, conducte, tevi;
 • utilaje si dispozitive de nivelare si finisare;
 • masini pentru taiat pavele si alte materiale;
 • dispozitive de ridicare pentru macarale si stivuitoare.

Pentru accesorii si piese de schimb la utilajele Probst ce nu se gasesc pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Puteti descarca si vizualiza catalogul cu intreaga gama de echipamente, unelte si scule Probst aici: Catalog Probst [EN]. Pentru alte documente disponibile (brosuri, manuale de utilizare, fise tehnice) accesati pagina Cataloage si fise tehnice pentru utilaje de constructii.

Pareri - Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV

Scrieti o parere

Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV

Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV

O mare varietate de elemente pentru constructii de drumuri si civile, horticultura si amenajari peisagistice, pot fi manipulate si montate cu ajutorul acestui cleste multifunctional: borduri prefabricate, borduri de granit, ziduri de sprijin in forma de L, elemente de zid, blocuri din piatra naturala, pavele cu gazon etc. Posibilitati de reglare infinite - fara a modifica reglajele clestelui

Rezumat - Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV

 • Nume produs: Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV
 • Cod referinta: 51600031-002
 • Produs de: Probst
 • Descriere: O mare varietate de elemente pentru constructii de drumuri si civile, horticultura si amenajari peisagistice, pot fi manipulate si montate cu ajutorul acestui cleste multifunctional: borduri prefabricate, borduri de granit, ziduri de sprijin in forma de L, elemente de zid, blocuri din piatra naturala, pavele cu gazon etc. Posibilitati de reglare infinite - fara a modifica reglajele clestelui
Cale: > > Cleste multifunctional VZ-H-UNI-KV

30 alte produse in aceeasi categorie