Categorii

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Cataloage si fise tehnice pentru utilaje de constructii

D&D Utilaje de constructii - Discuri si carote diamantate profesionale

D&D Utilaje de constructii este direct producator in Germania de discuri si carote diamantate profesionale. Discuri diamantate pentru masini de taiat, mese de taiat, scule electrice, taiere uscata si umeda. Discuri diamantate pentru taiat beton, discuri diamantate pentru asfalt, discuri pentru taiat caramida, pentru debitat piatra, gresie, faianta, ceramica, marmura, granit, clinker, poroton, materiale abrazive. Carote diamantate profesionale pentru masini de carotat si scule electrice, cu taiere umeda si uscata. Mai jos puteti descarca si vizualiza catalogul nostru de discuri diamantate, carote profesionale si accesorii pentru acestea.

Euro Shatal - Utilaje de mica mecanizare

D&D Utilaje de constructii este producator in Germania de utilaje de mica mecanizare profesionale marca Euro Shatal. Utilaje de mica mecanizare precum: placi compactoare, placi compactoare reversibile, maiuri compactoare, mese de taiat, masini de taiat beton/asfalt, slefuitoare pentru beton, vibratoare pentru ciment. De asemenea asiguram service si piese de schimb pentru intreaga gama de utilaje Euro Shatal. Mai jos puteti descarca si vizualiza brosurile si fisele cu date tehnice si piese pentru utilajele Euro Shatal.

Probst - Echipamente pentru manipularea materialelor, pavaje si borduri

D&D Utilaje de constructii este importator si distribuitor autorizat de echipamente si scule pentru manipularea materialelor de constructii, pentru montarea de pavaje si borduri marca Probst. Sisteme pentru prinderea, transportarea si montarea pavelelor, caramizilor, blocurilor de beton, a dalelor, bordurilor si altor materiale de constructii; dispozitive de finisare si nivelare; diverse unelte si scule pentru montarea, alinierea, taierea si extragerea pavelelor. Mai jos puteti descarca si vizualiza cataloagele si brosurile cu unelte si utilaje Probst.

Endress - Generatoare de curent

D&D Utilaje de constructii este importator si distribuitor autorizat de generatoare de curent Endress. Generatoare de curent profesionale pe benzina, motorina si gaz; generatoare de curent monofazice si trifazice; generatoare de curent silentioase. Mai jos puteti descarca si vizualiza cataloagele si brosurile Endress.

Geo Fennel - Echipamente de masura, topografie si cadastru

D&D Utilaje de constructii este importator si distribuitor autorizat de echipamente de masura cu laser si topografie Geo Fennel. Echipamente de masura precum: nivele optice, nivele laser, nivele electronice, receptoare pentru nivele optice si laser, termometre, telemetre, teodolite optice si electronice, statii totale, termometre digitale, termometre laser si cu infrarosu, roti de masura, trepiede si accesorii pentru echipamente de masura. Mai jos puteti descarca si vizualiza cataloagele si brosurile Geo Fennel.

Eichinger - Cupe si bene de beton pentru macarale

D&D Utilaje de constructii este importator si distribuitor autorizat de cupe si bene de beton pentru macarale marca Eichinger. Mai jos puteti descarca si vizualiza catalogul Eichinger.