Categorii

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Termeni si conditii de utilizare

1. Definitii si termeni

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC D&D Utilaje de Constructii SRL prin intermediul Site-ului www.utilaje-de-constructii.com catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

 • Vanzator - societatea comerciala SC D&D Utilaje de Constructii SRL, avand sediul social in Timisoara, Str. Crisan, nr. 45 A, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J35 /326 /2012, CUI RO 29734609, cont IBAN RO08 BTRL RONC RT0V 1356 6001, banca TRANSILVANIA, telefon 0356 44 16 87, e-mail: office@utilaje-de-constructii.com;
 • Cumparator - persoana fizica/juridica sau orice entitate care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda prin intermediul Site-ului sau telefonic;
 • Client - orice persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la Continut prin orice mijloc de comunicare (telefonic, electronic, etc) pus la dispozitie de catre D&D Utilaje de Constructii sau in baza unui acord de utilizare existent intre D&D Utilaje de Constructii si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont pe Site;
 • Utilizator - orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din sectiunea Termeni si Conditii;
 • Cont - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de email si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul acestuia in site (comenzi, facturi proforme, adrese de livrare, etc);
 • Site - domeniul web www.utilaje-de-constructii.com si subdomeniile acestuia;
 • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si/sau Servicii de pe Site;
 • Produse, Bunuri si Servicii - orice Produs sau Serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului in urma Comenzii;
 • Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator care nu necesita prezenta fizica a niciuneia dintre parti. Acesta se considera incheiat in momentul confirmarii de catre Vanzator a Comenzii prin confirmarea disponibilitatii Produsului. Confirmarea va fi transmisa fie prin email, fie telefonic de unul dintre operatorii magazinului online.
 • Continut - toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic. Continutul oricarui email trimis Cumparatorului de catre Vanzator prin mijloace electronice sau orice alt mod de comunicare disponibil, fie direct, fie prin reprezentant. Datele referitoare la Vanzator, detalii de contact sau de identificare juridica.
 • Newsletter - mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv prin posta electronica (email, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
 • Tranzactie - incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre D&D Utilaje de Constructii Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
 • Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

2.1 Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a D&D Utilaje de Constructii si a furnizorilor sai, fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare/publicare).

2.2 Clientului/ Cumparatorului nu ii este permisa copierea/ distribuirea/ publicarea/ transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includeerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de D&D Utilaje de Constructii, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al D&D Utilaje de Constructii asupra Continutului, precum si participarea la transferul/ vanzarea/ distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea, afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al D&D Utilaje de Constructii.

2.3 Orice Continut la care Clientul/ Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizarea specific si valid incheiat intre D&D Utilaje de Constructii si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea D&D Utilaje de Constructii cu referire la acest Continut.

2.4 Clientul/ Cumparatorul poate copia, tranfera si/sau utiliza Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Termenilor si Conditiilor.

2.5 In cazul in care D&D Utilaje de Constructii oferta Clientului/ Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut, la care Clientul/ Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor Continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea D&D Utilaje de Constructii pentru respectivul Client/ Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest Continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice alt mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

2.6 Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit din acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea D&D Utilaje de Constructii si/sau al angajatului D&D Utilaje de Constructii care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care acesta exista, fata de respectivul Continut.

2.7 Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3. Documente contractuale

3.1 Prin plasarea unei Comenzi telefonice sau electronice pe Site-ul www.utilaje-de-constructii.com, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

3.2 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea automata a Comenzii. Acceptarea comenzii si incheierea contractului la distanta se face prin transmiterea unei notificari de confirmare comanda prin email sau telefonic de catre un operator al Vanzatorului.

3.3 Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In cazul modificarii cantitatii de Bunuri si/sau Servicii din Comanda, va anunta Cumparatorul la adresa de email sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata daca este cazul.

3.4 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice/ sms/ telefonic, notificarii de expediere a Comenzii.

3.5 Pentru Comenzile ce urmeaza a fi ridicate de la sediul D&D Utilaje de Constructii, rezervarea produselor este valabila pentru 72 de ore de la confirmarea Comenzii si a disponibilitatii de catre un reprezentant al Vanzatorului prin intermediul postei electronice/ sms/ telefonic.

3.6 Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3.7 Factura proforma este fie documentul primit de Cumparator pe email dupa plasarea Comenzii in Site, fie documentul transmis manual de catre un operator al magazinului pentru Comenzile de Produse care nu se regasesc in oferta online. Factura proforma nu este un document fiscal si nu tine loc de factura fiscala care se livreaza fie impreuna cu coletul, fie prin email dupa expedierea Comenzii.

3.8 Notele de transport (awb-uri sau avize de expeditie) sunt documente care insotesc coletele livrate prin curier rapid sau curier propriu. Ele nu reprezinta documente fiscale si nu tin loc de factura fiscala.

3.9 Certificatele de garantie (unde este cazul) insotesc Produsele in momentul livrarii. In caz contrar, poate fi apelat departamentul de relatii cu clientii pentru informatii suplimentare.

3.10 La cererea expresa a Clientului (unde este cazul) se emit certificate de conformitate, calitate si trasabilitate, in functie de specificatiile producatorului/ importatorului.

3.11 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/ dinamice/ prezentari multimedia, descrieri de produs, specificatii, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. Comenzi

4.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/ Cumparator.

4.2 Clientul/ Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/ Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/ Serviciului.

4.3 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.4 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.5 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

4.6 In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la: comisioane de plata cu cardul sau comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care sunt percepute de banca emitenta a cardului. Responsabilitatea pentru acesta actiune o poarta numai Cumparatorul.

5. Facturare – Plata

5.1 Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului www.utilaje-de-constructii.com sunt afisate in Euro/Lei si nu includ TVA. Preturile afisate in Euro se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii.

5.2 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in confirmarea comenzii, fie in email-ul transmis de catre un operator, fie telefonic de catre un reprezentat al Vanzatorului. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile/ Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

5.3 Vanzatorul nu este responsabil pentru informatiile gresite de facturare transmise de Cumparator.

5.4 Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de D&D Utilaje de Constructii in format fizic atasata coletului cu produsele comandate, sau electronic prin posta electronica, la adresa de email mentionata de Cumparator in Contul sau.

5.5 Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5.6 Prin transmiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin transmiterea acestora prin intermediul postei electronice, la adresa de email mentionata in Contul sau.

5.7 In cazul in care aceste informatii nu va sunt transmise mai mult de 48 (patruzeci si opt) de ore prin email, va rugam sa ne sesizati acest aspect folosind adresa de email sau telefonic.

5.8 Pentru motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata de pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

5.9 Plata prin transfer bancar se va face pe baza unei facturi proforme transmise de catre un operator al Site-ului sau pe baza facturii proforme receptionate in urma unei Comenzi plasate in site. In cazul facturii proforme emise automat in urma Comenzii in Site, este recomandat sa asteptati confirmarea telefonica sau prin email din partea unui reprezentant al D&D Utilaje de Constructii.

5.10 Factura proforma nu reprezinta o obligativitate a Site-ului pentru disponibilitatea Produsului, nu reprezinta o confirmare a comenzii sau acceptarea contractului la distanta. Ea are rol orientativ si nu are valoare fiscala.

5.11 Imediat dupa efectuarea transferului, se va emite prin email o factura fiscala care va fi transmisa de catre un operator al D&D Utilaje de Constructii.

5.12 Termenul de livrare pentru Bunurile comandate difera in functie de producator, tara de origine a produselor si de circumstante independente de Site. Un termen de livrare aproximativ va poate fi oferit pe baza cererii de oferta de catre un reprezentant al Site-ului.

5.13 Se accepta o abatere de 14 zile fata de termenul estimat initial. Aceasta nu implica retragerea din contract sau anularea acestuia.

5.14 Pentru intarzieri de livrare mai mari de 14 zile, Clientul/ Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, fara penalizari si fara a-i fi imputate despagubiri. In cazul platii in avans, prin transfer bancar sau PayPal, rambursarea platii se va face in maximum 10 zile de la notificarea retragerii in contul din care a fost facut transferul initial.

6. Livrarea Bunurilor

6.1 Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Client/ Cumparator prin serviciile Fan Courier sau prin ridicarea acestora de catre Client/ Cumparator de la sediul D&D Utilaje de Constructii, conform optiunii Clientului/ Cumparatorului.

6.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare – note de transport (awb/aviz de expeditie).

6.3 Termenul de livrare al Bunurilor este de 2-4 zile lucratoare din momentul confirmarii Comenzi, in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.

6.4 Pentru Bunurile care nu se afla in stocul Vanzatorului si trebuie comandate de la producator timpul de livrare este de 14 - 30 zile, in functie de disponibilitatea in stocurile producatorilor sau partenerilor D&D Utilaje de Constructii.

6.5 Pentru Produsele a caror contravaloare se achita de catre Client/Cumparator prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul in care suma a fost achitata in contul Vanzatorului.

6.6 In cazul in care Clientul/ Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata la vizita curierului, acesta va fi avizat si contactat telefonic pentru stabilirea unei vizite ulterioare, la o data si ora la care coletul poate fi primit. Daca in decursul a 2 saptamani Clientul/ Cumparatorul nu a preluat Bunurile, aceseta vor fi returnate Vanzatorului.

7. Raspundere

7.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezulat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

7.2 Vanzatorul nu raspunde de problemele de compatibilitate cu Produsele achizitionate de la alti vanzatori si nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care Produsele achizitionate de la D&D Utilaje de Constructii sunt folosite in conditii care nu corespund cu performantele si specificatiile tehnice ale Produsului respectiv.

7.3 Datorita volumului mare de Produse aflate in baza de date, Vanzatorul nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul Site-ului www.utilaje-de-constructii.com este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), Produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe Site.

7.4 In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la Produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, D&D Utilaje de Constructii are dreptul sa anuleze livrarea Produsului respectiv si sa anunte Clientul/ Cumparatorul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. Vanzatorul nu poate fi facut in nici un fel responsabil pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea Comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice Client/ Cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a Produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la Clientul/ Cumparatorul respectiv.

7.5 Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

7.6 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizatii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

7.7 Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

7.8 Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificate oricand de catre D&D Utilaje de Constructii, acestea fiind disponibile Clientilor/ Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-lui se confirma prin bifarea checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

8. Publicitate

8.1 Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (e-mail) trimis in mod periodic de catre D&D Utilaje de Constructii utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la Termenii si Conditiile Site-ului.

8.2 Orice Utilizator se poate abona la Newsletter complet gratuit. Abonarea la Newsletter se face prin completarea formularului de abonare la Newsletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor Termeni si Conditii.

8.3 In momentul in care, Clientul isi creeaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client poate fi modificata in orice moment, prin contactarea D&D Utilaje de Constructii in acest sens, sau folosirea link-ului Dezabonare din corpul Newsletterului.

8.4 Renuntarea la primirea de Newslettere de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind link-ul dedicat de dezabonare din cadrul oricarui Newsletter sau prin contactarea D&D Utilaje de Constructii in acest sens.

8.5 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

9. Inscrierea de review-uri si comentarii

9.1 Inscrierea de Review-uri si Comentarii se poate face, de catre Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori, folosind sectiunile de "Review-uri" aflate pe paginile produselor. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui Produs sau Serviciu.

9.2 In momentul inregistrarii unui anumit Review/ Comentariu pe Site, Utilizatorii/ Clientii/ Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest Continut.

9.3 Fiecare Utilizator/ Client/ Cumparator, in momentul inscrierii de Review/ Comentariu in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

- sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit Produs sau Serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

- sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv;

- sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/ Client/ Cumparator;

- sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

- sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit Produs sau Serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

- sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

- sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

- sa nu incerce fraudarea Serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/ Comentarii care sa contina materiale de natura publicitara;

- sa nu utilizeze Review-ul/ Comentariul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele si modalitatile de contact ale Vanzatorului disponibile pe Site.

9.4 Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/ Clientul/ Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

9.5 Cand un Review/ Comentariu este semnalat de catre un Utilizator/ Client/ Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termenii si Conditiile Site-ului. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

9.6 In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenilor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/ Clientului/ Cumparatorului de a inscrie Review-uri/ Comentarii in sectiunile de "Review-uri".

9.7 Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie formularul de contact din cadrul Site-ului. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

10.1 SC D&D Utilaje de Constructii SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

10.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, D&D Utilaje de Constructii are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori.

10.3 Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/ Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/ Cumparatorului.

10.4 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

10.5 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Crisan, nr 45 A, Timisoara, in atentia SC D&D UTILAJE DE CONSTRUCTII SRL va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

10.6 Informatiile cu caracter personal ale Utilizatorilor/ Clientilor/ Cumparatorilor pot fi furnizate si catre Parchetul General de Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Mai multe informatii despre politica de confidentialitate gasiti pe pagina Politica de Confidentialitate. Va rugam, de asemenea, sa consultati si Politica Cookies.

11. Forta majora

11.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

11.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. Legea aplicabila - Jurisdictia

12.1 Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre D&D Utilaje de Constructii si Clienti/ Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.