Categorii

Cele mai vandute

Prezenta online

Viziteaza site-ul Utilaje-de-constructii.com pe ShopMania
Utilaje-de-constructii.com website reputation

Puteti achizitiona utilaje de constructii

Euro Shatal

si prin


AFIR

AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale)


Va invitam sa consultati
baza de date cu preturi de referinta AFIR.

Pentru a vizualiza lista cu preturile de achizitie AFIR folositi optiunea "Cautare avansata" si selectati marca "EUROSHATAL" in formularul de cautare din pagina cu preturi de referinta AFIR.

Despre D&D Utilaje de Constructii

D&D Utilaje de constructii TimisoaraObiectivul urmarit in activitatea sa de D&D Utilaje de Constructii este acela de dezvoltare a unor relatii parteneriale calitative cu toti clientii din domeniul constructiilor, fata de fiecare dintre acestia politica D&D Utilaje de Constructii este una singura: respectul pentru activitatea derulata si lucrul bine facut, fiind deschisi pentru o colaborare de durata.

Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor clientilor nostri punandu-le la dispozitie o gama larga de utilaje si echipamente pentru constructii, avand ca obiect de activitate comercializarea si inchirierea de scule si utilaje pentru constructii noi si second-hand; de asemenea D&D Utilaje de Constructii comercializeaza discuri diamantate si carote profesionale, fiind direct producator in Germania si avand un stoc permanent in Timisoara.

Dorim sa fim vazuti de clientii nostrii ca o parte importanta a succesului proiectelor lor datorita standardelor noastre, a sigurantei si increderii pe care le oferim. Calitatea produselor pe care le comercializam este garantata de renumele producatorilor.

Partenerul nostru din Germania este firma D&D Baumaschinen GmbH, care are in spate o experienta de peste zece ani in domeniu si dispune de un parc de utilaje care la cerere pot fi aduse in Romania, de asemenea pe langa produsele proprii marca SHATAL comercializeaza si alte branduri fiind dealer PROBST, ENDRESS, POQUTEC, BARON, GEO FENNEL, JCB, EUROCOMACH, KOMATSU, HITACHI, e.t.c.

Motive sa alegeti D&D Utilaje de Constructii ca partener:

  • Seriozitate;
  • Echipamente noi;
  • Randament foarte bun de lucru;
  • Consum scazut de carburant;
  • Raspuns rapid cererilor dvs.
  • Consiliere si ofertare la cererea dvs. de utilaje noi sau second din Germania;
  • Seriozitate germana!

D&D Utilaje de Constructii va multumeste pentru atentia acordata si va sta la dispozitie pentru toate solicitarile dumneavoastra privind activitatea societatii.

D&D Utilaje de Constructii este importator si distribuitor autorizat al urmatoarelor branduri:

Euroshatal

Euroshatal

Shatal Engineering Ltd., fondata in 1962, este un producator de, echipament de mica mecanizare de inalta calitate pentru constructii. Toate produsele sunt realizate folosind tehnici avansate de fabricatie si, in final acoperite cu o rasina epoxidica speciala.

Eurocomach

Eurocomach

Eurocomach a fost infiintata in 1992 ca un brand pe care compania mama Sampierana Spa a dorit sa-l creeze in scopul comercializarii unei noi game de produse. In 1992 Sampierana a preluat o companie italiana deja bine cunoscuta pentru construirea de mici buldoexcavatoare si a decis sa imbunatateasca si sa mareasca gama de produse.

Probst

Probst

Furnizorul mondial de solutii pentru sisteme de manipulare al materialelor de constructii.

Endress

Endress

ENDRESS s-a specializat in dezvoltarea, productia si distributia de generatoare de prima clasa inca din 1914. Prin inovatii si produse noi, ambitie in tehnica si o evolutie stabila, ENDRESS intentioneaza sa asigure rolul de lider in domeniu pentru viitor.

Geo Fennel

Geo Fennel

Situat in Hesse/Germania, Geo Fennel este o companie de dimensiuni medii care a castigat o buna reputatie ca furnizor in domeniul tehnologiei masurarii cu laser si echipamentelor de topografie. Produsele Geo Fennel sunt recunoscute peste tot in lume, iar in prezent sunt distribuite in peste 60 de tari in mod regulat. Filozofia companiei este aceea de a oferi clientilor produse inovatoare, precise, fiabile si servicii de prima clasa.

Baron

Baron

Baron este o companie dinamica si inovatoare, lider de piata in betoniere si benzi transportoare. Specializati in proiectarea, fabricarea si comercializarea produselor la cele mai inalte standarde de calitate pentru a se asigura ca ele vor oferi clientilor multi ani de incredere si eficienta in lucru.

ET EuroTools

ET EuroTools

ET Eurotools GmbH a fost fondata in anul 2008 in Mering langa Augsburg, o filiala a DIEWE Diamond Tools GmbH - cunoscut ca un producator de instrumente profesionale de inalta calitate in domeniul taierii uscate cu diamant de peste 35 de ani, roti pentru industria de automobile si haine de lucru. Sub brandul ET Eurotools s-a specializat in produse inovatoare pentru protectia muncii, securitatea muncii si haine de lucru.

Leica

Leica

Leica Geosystems revolutioneaza domeniul echipamentelor de masura industriale si productiei de solutii profesionale pentru topografie de aproape 200 de ani. Cu instrumente precise si exacte, software sofisticat si servicii fiabile, Leica Geosystems ofera valoare in fiecare zi celor care modeleaza viitorului lumii noastre.

Orit

Orit

Orit B.V. a fost fondata in anul 1997 si produce masini si echipamente in Republica Ceha si Romania sub supraveghere si cu controlul calitatii olandeze. Predecesorul nostru este Otten, fabrica de masini din Breda.

Camoplast

Camoplast Solideal

Prin fuziunea intre Camoplast si Solideal ca si Camso Compania Free Road, pastram valorile si istoria care ne definesc, tinand in acelasi timp un ochi pe viitor. De altfel transmitem un mesaj puternic ca suntem o echipa dedicata, un brand de clasa mondiala si furnizor de servicii si produse de performanta pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.

Master

Master

Prezenta companiei si a multor ani de experientane fac un incontestabil lider pe piata in segmentul de masini portabile de prelucrare a aerului. Elementul de baza al dezvoltarii companiei noastre este de a introduce noi produse si inovatii tehnice, precum si mentinerea pozitiei actuale ca lider si extindere.

Eichinger

Eichinger

Smithy a fost fondata in anul 1904 in Berching / Bavaria de catre Hans Eichinger, in 1934 fiind preluata de catre Florian Eichinger, acesta din urma trecand la productia in serie de roabe si utilaje agricole. In anul 1946 gama de productie s-a extins la echipamente de constructii, cupe de beton si ciment si echipamente de ridicat.